Snelle, veilige en betrouwbare verzending tegen scherpe prijzen.
Winkelwagen

Mini Cart

Algemene voorwaarden

1. Inleidende bepalingen

Apotheek De Cock biedt hun klanten de mogelijkheid om online producten te kopen via Pharma De Cock.

Adres: Apotheek De Cock
Grote Markt 17
8870 Izegem
België

Btw-nummer: BE0446 099 634
E-mail: info@apotheekdecock.be
Telefoon: 051 30 00 68

Het plaatsen van een bestelling betekent de aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden. Pharma De Cock behoudt het recht om steeds en zonder vooropzeg deze algemene voorwaarden te wijzigen, onder voorbehoud van publicatie van deze wijzigingen op de website. 

2. Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro per producteenheid en zijn inclusief btw en exclusief verzendingskosten. De prijs vermeld in de bestelbevestiging is de definitieve prijs inclusief alle bijkomende kosten zoals taksen, verpakking en transport.

Pharma De Cock behoudt zich het recht voor om hun prijzen op elk moment aan te passen, zonder enige voorafgaande kennisgeving. Goederen en diensten worden gefactureerd op basis van de prijs van kracht op het moment van de registratie van de bestelling, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

3. Bestelling

Enkel handelingsbekwame personen naar het Belgische recht kunnen een bestelling plaatsen. De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Pharma De Cock.

Pharma De Cock kan op geen manier verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die door de klant zijn gemaakt tijdens het ingeven van de bestemmingsgegevens en die voor vertragingen zorgen bij de levering.

De bestellingen worden rechtstreeks uitgevoerd op de site van Pharma De Cock. Elke bestelling houdt de aanvaarding van de prijzen en de productbeschrijvingen in. Na ontvangst van de bestelling stuurt Pharma De Cock een bevestiging naar de klant om de aanvaarding van hun bestelling te bevestigen naar het door hen meegedeelde e-mailadres. De verkoop is pas gesloten zodra de bevestiging van de bestelling werd verzonden.

 

Pharma De Cock behoudt het recht om elke bestelling te annuleren of te weigeren van een klant met wie een geschil zou bestaan met betrekking tot de betaling van de lopende of een eerdere bestelling of met betrekking tot het ongepast of verboden gebruik van de bestelde producten. Verder behoudt de apotheek het recht om bestellingen te weigeren zonder deze beslissing te moeten rechtvaardigen wanneer problemen worden vastgesteld met de werking van de site, met inbegrip van pogingen tot fraude of het omzeilen van de ingevoerde veiligheidsprotocollen.

4. Betaling

Op de website zijn er verschillende betaalmogelijkheden. De klant kan opteren voor een betaling met Maestro, Bancontact, Mister Cash, Visa of Mastercard. Snel en veilig internetbankieren kan ook via iDeal. Ook home banking is mogelijk. De rekeningnummers van Pharma De Cock zijn te vinden bij Betaalmogelijkheden. Bij het afronden van de bestelling kan een kortingscode gevalideerd worden. Kortingscodes hebben steeds een bepaalde geldigheidsduur, zijn niet cumuleerbaar en kunnen niet uitbetaald worden in baar geld.

5. Levering

De artikelen worden bij de klant geleverd op het gekozen leveradres en binnen de op de website aangegeven leveringstermijn. Indien de aangekondigde leveringstermijn wordt overschreden, dan wordt de klant daarvan schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gebracht. De levering zal plaatsvinden binnen uiterlijk 30 dagen, tenzij anders overeengekomen werd tussen Pharma De Cock en de klant. Indien de levering niet kan plaatsvinden binnen een termijn van 30 dagen, dan wordt de klant daarvan schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gebracht en behoudt de klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren.

In geval van een fout in het leveringsadres waardoor levering niet mogelijk is, moet de klant een nieuwe levering afspreken met de transporteur. De bijkomende kosten zijn dan voor rekening van de klant. Indien een pakje niet in ontvangst wordt genomen ondanks verschillende bezoeken van de transporteur, wordt het teruggestuurd naar apotheek De Cock. De bestemmeling ontvangt dan een e-mail. Een bijkomende levering kan gevraagd worden door de klant die instaat voor de kosten ervan (zelfs indien de eerste verzending gratis was).

6. Retourneren en omruiling

Het is belangrijk om bij ontvangst van de medische producten te controleren of deze overeenkomen met de bestelling. Als dat niet zo is, moet Pharma De Cock daarvan binnen de zeven werkdagen op de hoogte zijn. Ook meldingen over een levering die niet op tijd is aangekomen, kan gemeld worden aan info@apotheekdecock.be. Eventueel teruggestuurde medische producten kunnen alleen geaccepteerd worden als ze in originele staat zijn, d.w.z. in hun verpakking, met eventuele accessoires en documentatie inbegrepen. Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben, kunnen niet worden teruggestuurd. Omwille van gezondheidsbescherming of hygiëne kunnen bepaalde verzegelde goederen niet worden teruggezonden nadat de verzegeling is verbroken.

7. Aansprakelijkheid

Pharma De Cock is niet verantwoordelijk voor eventuele technische gebreken van verpakte producten of voor fouten in de bijsluiter van de fabrikant. Daarnaast kan de webshop niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die het gevolg is van het slecht gebruik van producten, noch voor mogelijke veranderingen in producten die zijn aangebracht door de fabrikant. De klant respecteert de informatie van de fabrikant op en in de verpakking van het product.

De foto’s op de site zijn louter informatief. Een verandering van verpakking of inhoud van een product dat daardoor niet meer overeenkomt met de foto op de site, is niet de verantwoordelijkheid van de apotheek. Pharma De Cock kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de actuele of toekomstige inhoud op andere internetsites waarnaar verwezen wordt, noch voor de inhoud van sites die een link hebben naar de website van Pharma De Cock.